AKTIVITETER 2024

Årsmöte 2024 Reumatikerföreningen MellanskåneMötet var väl förberett så allt gick snabbt och lätt. Efter mötesförhandlingarna fick vi  underhållning av Gårdsturnén.
Styrelsen för 2024 är ordförande: Inger Glöck, Kassör: Marta Barborg och Sekreterare: Marita Jakobsson.  Övriga ledamöter Mirella Wastesson och Ingemo Hellgren.

 

AKTIVITETER 2023

aKERSBERG

Afternoon tea i Höör på Åkersberg söndagen 3 september Vi samåkte dit. Trevligt och med fin omgivning.

Vingårdsanette

Lördagen 12 augusti gick vår resa till Arilds vingård. Anette ägare till vingården berättade om deras liv på gården.

Innan maten provsmakade vi tre olika viner och hon berättade om odling av olika druvsorter. Kan konstatera att det krävs mycket jobb och tålamod för att producera vin.

Efter vi ätit en god middag, gick färden hem igen.

fikavafflan

12 juli fikade vi på Våfflan vid Trollsjön 28 personer kom trots att det regnade tur att dansrotundan finns.

Vi startade med en tipsrunda, när den var klar började solen lysa.

Ordförande informerade om kommande aktiviteter.

bild1


Årsmöte.
Mötet var väl förberett så allt gick snabbt och lätt. Efter mötesförhandlingarna fick vi en mycket uppskattad underhållning av Ukulelekompaniet. Styrelsen för 2023 är ordförande Inger Glöck, Marta Barborg kassör och Marita Jakobsson sekreterare.  Övriga ledamöter Mirella Wastesson och Ingemo Hellgren.

AKTIVITETER 2022

forsta-november
evagun

Tisdagen 4 oktober bjöd föreningen in till föreläsning av Eva-Gun Westford som bland annat  arbetat som polisens presstalesman i Skåne.
Det blev en trevlig kväll, hon bjöd på många skratt, men också allvarliga händelser från tiden som polis.
Eftersom det var kanelbullens dag, serverades kaffe och kanelbulle i pausen Vi tackade Eva-Gun med varma applåder och en blomma som ordförande överräckte.

6september

Medlemsmötet 6 september Vi träffades på Medborgarhuset i Eslöv. Mötet startade med information om hemsidan och vilken information man får från vår, förbundets och distriktets hemsidor. Efter kaffe, snittar och kaka hälsade vi Bengt Thell och Anders Strandberg från
”Eslöv-Höör släkt och folklivsforskare” välkomna. De informerade om föreningen och hur släktforskning går till. Alla tyckte det var intressant, så det blev mycket frågor till Bengt och Anders . Vi tackade dem med blommor och applåder

1-2

Lördagen 20 augusti gick resan till Norrvikens trädgård i Båstad. Vi var 25 personer som hade en mycket fin dag. Startade med en god lunch, därefter fick vi en guidad tur i trädgården. Innan hemfärd serverades kaffe och kaka.
Vädret var också på vår sida, inte alltför varmt och inget regn. Vi uppskattade vår trevliga, glada och hjälpsamma chaufför.